Veel gestelde vragen

Daikin/Rotex raadt aan om jaarlijks een onderhoud te laten uitvoeren op warmtepompen en stookoliebranders. Voor gaswandketels volstaat een onderhoud om de 2 jaar. Dit om de optimale werking van uw Daikin installatie te garanderen.
Indien u het Service Pakket met verlengde garantie tot 8 jaar aankoopt, is de bovenstaande onderhoudsfrequentie een vereiste.

Indien u een Service Pakket met verlengde garantie heeft, zal het eerste onderhoud plaatsvinden binnen het jaar na de opstartdatum. Voor de volgende jaarlijkse onderhouden zal u ruim op tijd een bericht ontvangen. Indien u een contract heeft met Daikin zal de Daikin-planningsdienst u contacteren om een afspraak te maken.
Indien u een standaard onderhoudscontract heeft, dan zal het eerste onderhoud plaatsvinden in het jaar dat volgt vanaf de aankoopdatum. Voor de volgende jaarlijkse onderhouden zal u ruim op tijd een bericht ontvangen. Indien u een contract heeft met Daikin zal de Daikin-planningsdienst u contacteren om een afspraak te maken.